komunikator dla ludzi

Awatar użytkownika
apocotokomu
majsterkowicz
https://www.homebook.pl/profil/1295630/meble-kuchenne-warszawa/

komunikator dla ludzi

Post autor: apocotokomu »

Chętnie popisze przez komunikator. Ważne by respektował bezpieczeństwo i nie wymuszał podania nr. telefonu.
wire, tox, matrix simplex itp.
czwartek 95299589E46B3656436E3A90AE8DBE1FE1EDAA55
Awatar użytkownika
ioioio
majsterkowicz
Kontakt:

Re: komunikator dla ludzi

Post autor: ioioio »

apocotokomu pisze: 03 kwietnia 2023, 14:02 Chętnie popisze przez komunikator. Ważne by respektował bezpieczeństwo i nie wymuszał podania nr. telefonu.
No, niewymaganie telefonu to jakby respektowanie bezpieczeństwa właśnie :-)
apocotokomu pisze: 03 kwietnia 2023, 14:02 wire, tox, matrix simplex itp.
Jabber nie łaska?
Zarządzam kilkoma węzłami Meshtastic oraz własnej sieci LoRa. Buduję moduły elektroniczne wykorzystujące własną bibliotekę MeshHandler do komunikacji mesh radiowej LoRa i w sieciach lokalnych.
katowicecentrum
Site Admin
Kontakt:

Post autor: katowicecentrum »

Jeśli ktoś zainteresowany kontaktem przez jabbera to dodałem na forum dodatkowe pole:
Obrazek
Awatar użytkownika
ioioio
majsterkowicz
Kontakt:

Post autor: ioioio »

katowicecentrum pisze: 05 kwietnia 2023, 21:22 Jeśli ktoś zainteresowany kontaktem przez jabbera to dodałem na forum dodatkowe pole:
Obrazek
No ale to ... ja zapytałem o Jabbera bo najlbardziej niezawodny jest ale mam np Tox. I w ogóle w przestrzeni niechronionej innych, popularnych komunikatorów też można się porozumiewać tylko nie w każdym celu.

Poza tym kolega radośnie wysyła mi prywatne wiadomości a sam ma zablokowane przyjmowanie. I co mam z nimi zrobić?

PS. Jabber dopisany. Będzie Tox czy nie będzie? :-)
Zarządzam kilkoma węzłami Meshtastic oraz własnej sieci LoRa. Buduję moduły elektroniczne wykorzystujące własną bibliotekę MeshHandler do komunikacji mesh radiowej LoRa i w sieciach lokalnych.
ODPOWIEDZ