Szanowny... To, ze cos istnieje, nie znaczy, ze wiadomo jak tego uzywac i jak to ma dzialac.
Ale Ty wiesz, ze to dziala bo istnieje. I nadal odmawiasz nam wykladu swojej wiedzy.
Cos zaczynam miec przekonanie, ze w rzeczywistosci nie masz pojecia jak odpowiedziec na nasze pytania. Ale za to fajnie jest pisac, "zesmy som durne ciolki" bo nie ogarniamy, ze NextHop "jest".
Problemy z testami lacznosci
-
Pietrow
- https://www.homebook.pl/profil/1295630/meble-kuchenne-warszawa/
- Kontakt:
Re: Problemy z testami lacznosci
Dzielac sie wiedza na tym forum nalezy poziom przekazu dopasowac do zdolnosci poznawczych rozmowcy oraz nie dawac rozmowcy okazji do okazania przez niego glebi niewiedzy. Inaczej bedziesz nazwany "pasozytem" albo dostaniesz miesiecznego bana.
Tak Ci ktoś napisał czy Ty tak komuś piszesz?Pietrow pisze: ↑18 listopada 2025, 14:00 Szanowny... To, ze cos istnieje, nie znaczy, ze wiadomo jak tego uzywac i jak to ma dzialac.
Ale Ty wiesz, ze to dziala bo istnieje. I nadal odmawiasz nam wykladu swojej wiedzy.
Cos zaczynam miec przekonanie, ze w rzeczywistosci nie masz pojecia jak odpowiedziec na nasze pytania. Ale za to fajnie jest pisac, "zesmy som durne ciolki" bo nie ogarniamy, ze NextHop "jest".
Pracuję nad usiatkawianiem (ang. mesh) świata. Komunikuję się bezprzewodowo z LoRa. Buduję moduły elektroniczne i programuję. Własna biblioteka MeshHandler. Zarządzam kilkoma węzłami Meshtastic i własnymi itp
Mastodon [atat]rocking_horse[myszka]mastodon.social
Nie uciekaj z tematu, prosze. Atak jest slaba forma obrony.
Tak, powinienem uzyc innej formy. Powinienem napisac, ze "fajnie jest sugerowac" a nie, ze "fajnie jest pisac". Przyznaje sie. Moge tez przeprosic jesli trzeba.
Co nie zmienia w zadnym stopniu faktu, ze nie kwapisz sie z ujawnieniem swojej wiedzy. Jakis tego powod musi byc.
Ale... Ja juz pisalem, ze nie bede z Toba kontynuowal wymiany maili dopoki nie zaczniesz pisac konkretow i odpowiadac na zadane pytania. Tak wiec koncze. Nie znajduje w tym przyjemnosci w rozmowie pozbawionej jednostronnie rzetelnych informacji. Pozostaje przy swoich przekonaniach, gdyz nie dane mi bylo pozyskac od Ciebie wiedzy. Ty pozostajesz przy swoich przekonaniach bo... A zreszta, jakie to ma znaczenie?
Dzielac sie wiedza na tym forum nalezy poziom przekazu dopasowac do zdolnosci poznawczych rozmowcy oraz nie dawac rozmowcy okazji do okazania przez niego glebi niewiedzy. Inaczej bedziesz nazwany "pasozytem" albo dostaniesz miesiecznego bana.
Ktoś Ciebie atakuje czy Ty kogoś?
Pracuję nad usiatkawianiem (ang. mesh) świata. Komunikuję się bezprzewodowo z LoRa. Buduję moduły elektroniczne i programuję. Własna biblioteka MeshHandler. Zarządzam kilkoma węzłami Meshtastic i własnymi itp
Kolego ioioio. Za to Ty wszystko rozumiesz a moze opierasz sie nie na Meshtastic ale na swoich rozwiazaniach? Zrob konkurencje dla Meshtastic i Meshcore i wtedy pokazesz, ze rzeczywiscie cos potrafisz. Na razie spis "poboznych zyczen" w stosunku do cudzego oprogramowania.
Praca zawodowa nauczyla mnie oceniac jakosc oprogramowania po efektach dzialania bo czasy assemblera i Turbo Basic na PC dawno mam za soba a ze szkoly wynioslem znajomosc maszyny Turinga i jezyka Algol. Jaka jest jakosc tego oprogramowania? Jest jak kon "ktorego kazdy widzi"
kto ma jakies pojecie o urzadzeniach do lacznosci radiowej. Ci, ktorzy maja jakies pojecie, szukaja innych rozwiazan.
Moim zdaniem Meshtastic moze byc przydatny zeby znalezc seniora, ktory sie zagubil i nie wie jak trafic do domu lub dla grupki, ktora sie rozbiegla po lesie i nie wie skad wyszla i jak wrocic.
Praca zawodowa nauczyla mnie oceniac jakosc oprogramowania po efektach dzialania bo czasy assemblera i Turbo Basic na PC dawno mam za soba a ze szkoly wynioslem znajomosc maszyny Turinga i jezyka Algol. Jaka jest jakosc tego oprogramowania? Jest jak kon "ktorego kazdy widzi"
Moim zdaniem Meshtastic moze byc przydatny zeby znalezc seniora, ktory sie zagubil i nie wie jak trafic do domu lub dla grupki, ktora sie rozbiegla po lesie i nie wie skad wyszla i jak wrocic.
Myslenie nie boli.
Zaslyszane: Suma inteligencji na planecie jest stala a populacja rosnie 
Nie bądź śmieszny. Czym są poparte twoje postulaty jak nie samymi przekonaniami, że miałyby mnie dotyczyć.StaCh47 pisze: ↑18 listopada 2025, 14:23 Kolego ioioio. Za to Ty wszystko rozumiesz a moze opierasz sie nie na Meshtastic ale na swoich rozwiazaniach? Zrob konkurencje dla Meshtastic i Meshcore i wtedy pokazesz, ze rzeczywiscie cos potrafisz. Na razie spis "poboznych zyczen".
Praca zawodowa nauczyla mnie oceniac jakosc oprogramowania po efektach dzialania bo czasy assemblera i Turbo Basic na PC dawno mam za soba a ze szkoly wynioslem znajomosc maszyny Turinga i jezyka Algol. Jaka jest jakosc tego oprogramowania? Jest jak kon "ktorego kazdy widzi"kto ma jakies pojecie o urzadzeniach do lacznosci radiowej. Ci, ktorzy maja jakies pojecie, szukaja innych rozwiazan.