Niniejszym uprzejmie donoszę, że dziś Białystok przechodzi na Medium_Fast. Główne routery (bia1, bia4) już zaktualizowane, pierwsze węzły już się pojawiają.
73!
Białystok i okolice
-
bia1
- https://www.homebook.pl/profil/1295630/meble-kuchenne-warszawa/
- Kontakt:
Re: Białystok i okolice
No prosze .. A ja na Long Fast mam lacznosc na przyklad na 20km 1 skok z Piasecznem lub na 168,6km ze stacja1884 z okolic Olsztyna przez 3 skoki. Jak juz pisalem nie interesuje mnie lacznosc z sasiadem z osiedla lub na drugiej stronie ulicy
. Jak wyniose stacje WRW3 na komin okolo 10 metrow wyzej to pewnie Radom bedzie sie czesciej laczyl z moja stacja.
Niestety otrzymalem odpowiedz odmowna od wlasciciela komina EC Kaweczyn "ze wzgledow bezpieczenstwa".
To jest wyrazne splawienie klienta a ze stacja na wysokosci 200-300m to dopiero bylby zasieg. Slask jest pagorkowaty i na dodatek maja haldy odpadow z kopalni.
Niestety otrzymalem odpowiedz odmowna od wlasciciela komina EC Kaweczyn "ze wzgledow bezpieczenstwa".
To jest wyrazne splawienie klienta a ze stacja na wysokosci 200-300m to dopiero bylby zasieg. Slask jest pagorkowaty i na dodatek maja haldy odpadow z kopalni.
Myslenie nie boli.
Zaslyszane: Suma inteligencji na planecie jest stala a populacja rosnie 
Re: Białystok i okolice
Uprzejmie donoszę, że Medium_Fast średnio zdał egzamin w Białymstoku. Choć szybkość transferu danych znacznie się poprawiła, część osób mieszkających dalej od przemiennika straciła stabilny zasięg. Ze względu na odległości, przemienniki również się widziały 50-50.
Do Białegostoku wrócił przemiennik bia3 na Long_Fast z dniem dzisiejszym. Od 21-go czerwca wszystkie przemienniki przechodzą na Long_Fast.
Cały opis i ogłoszenia parafialne opublikowałem na forum Lora Podlasie.
Do Białegostoku wrócił przemiennik bia3 na Long_Fast z dniem dzisiejszym. Od 21-go czerwca wszystkie przemienniki przechodzą na Long_Fast.
Cały opis i ogłoszenia parafialne opublikowałem na forum Lora Podlasie.